Workshop Financiering

Vind jij, als stadmaker of sociaal ondernemer, dat geld geen belemmering moet zijn om een maatschappelijk initiatief te kunnen voortzetten of te laten groeien? Doe dan mee met de workshop Financieringsstrategie. Reken op flink wat interactie! Je maakt in sneltreinvaart kennis met uiteenlopende financieringsmogelijkheden en gaat aan de slag met het ontwerpen van je eigen financieringsstrategie. Daarbij maak je gebruik van een financieringscanvas, dat zeven aspecten van een financieringsstrategie in samenhang inzichtelijk maakt.

De workshop is bedoeld voor stadsmakers, sociaal ondernemers en bewonersinitiatieven die willen groeien of duurzaam willen blijven voortbestaan. In deze workshop gaat het nadrukkelijk niet om financiering van eenmalige activiteiten. Al voor de workshop neemt de workshopleider contact met je op, om door te nemen met welke verwachting je naar de workshop komt en welke vragen je hebt. 

In deze workshop leert u onder andere:

  • Verder kijken dan alleen naar subsidies en donaties van overheden en fondsen.
  • Het scherp krijgen van je echte financieringsbehoefte.
  • Slim ‘stapelen’ van financiering uit verschillende bronnen.
  • Kennismaken met vernieuwende vormen van financieren die rekening houden met de maatschappelijke meerwaarde van je initiatief.

De workshop wordt verzorgd door Martijn Arnoldus van Social Finance Matters. Martijn is Haarlemmer en specialist op het terrein van financiering voor maatschappelijke initiatieven. 

Vanwege de coronacrisis, wordt deze workshop online gegeven. Als u zich aanmeldt, krijgt u een uitnodiging om deel te nemen via Microsoft Teams.

Wanneer: maandag 21 september 2020 
Hoe laat: van 19.30 tot 22.00 uur          
Waar: online via Microsoft Teams 
Aantal deelnemers: Er kunnen maximaal 6 initiatieven deelnemen, met 2 personen per initiatief.
Aanmelden kan via initiatief@haarlem.nl

AGENDA

  • MA 21 SEP
    Workshop Financieringsstrategie
    19:30 uur - 22:00 uur
    Vind jij, als stadmaker of sociaal ondernemer, dat geld geen belemmering moet zijn om een maatschappelijk initiatief te kunnen voortzetten of te laten groeien? Doe dan mee met de workshop Financieringsstrategie op maandagavond 21 september 2020.

8 jul 2020

Tekst Gemeente Haarlem
Foto -