Loslippig

Kom luisteren aar verhalen over kriebels! Jongeren en jongvolwassenen krijgen de mogelijkheid om op een podium hun waargebeurde verhalen te delen met het publiek.

Loslippig is een initiatief van STAD Haarlem. Tijdens dit evenement krijgen jongeren en jongvolwassenen de mogelijkheid om op een podium hun waargebeurde verhalen te delen met het publiek. Deze verhalen zullen gaan over kriebels. Dit thema zorgt ervoor dat er overkoepelende verhalen verteld zullen worden, maar de vrijheid geven om eigen interpretatie aan te geven. Voorafgaand wordt er een storytelling workshop gegeven aan de vertellers, om hun verhalen nog krachtiger te maken. De professional zal hen leren over het gebruiken van een duidelijke verhaalstructuur en het gebruiken van zintuiglijke beschrijvingen. Dit zal een middag zijn waarin we op onderzoek gaan naar de kern van hun verhalen en leren zij elkaar voorafgaand al kennen om de drempel te verlagen.

Loslippig zal van 20.00 tot 22.00 uur plaatsvinden in café De Vijfhoek. Dit is een bruin café waar in het weekend mensen van jong tot oud drankjes komen drinken. Het gezellige buurtcafé zal deze avond voor een ieder open zijn om te komen luisteren naar waargebeurde verhalen. Dit zijn verhalen binnen het thema kriebels die over leuke, grappige of misschien wel moeilijke momenten in het leven gaan. Er wordt een klein podiumpje gecreëerd waar de vertellers hun verhalen op zullen delen. 

Adres: Wolstraat 20 in Haarlem

Lees hier meer over de leuke projecten van STAD Harlem.

AGENDA

8 nov 2023

Tekst MZ
Foto STAD Haarlem