Tijdsreizigers

STAD Haarlem Oost organiseert het project 'Tijdsreizigers'. Voor dit project vragen ze alle jongeren uit Haarlem om terug te denken aan hun jeugd.

STAD Haarlem Oost organiseert op zondag 4 juni het project 'Tijdsreizigers'. Voor dit project vragen ze alle jongeren uit Haarlem om terug te denken aan hun jeugd. Terug te denken aan alle leuke maar misschien ook wel minder leuke herinneringen. Wat is hun echt bijgebleven van vroeger en waarom? Met dit project probeert STAD Haarlem Oost jongeren na te laten denken over hun jeugd en ze naar de toekomst te laten kijken voor wat er nog gaat komen. 'Tijdsreizigers is voor alle Haarlemse jongeren van 12 tot 20 jaar.

Zondag 4 juni, 14:00 uur in de Slachthuisstraat 152 in Haarlem.

Meer informatie vind je hier.

STAD staat voor Stichting Talent and Dreams. Yep.. dat is een mond vol, daarom staan we gewoon bekend als STAD. STAD is een jongeren projectbureau met hoofdkwartieren in Alkmaar, Haarlem, Haarlem Oost, het Gooi, Leiden, Delft, Dordrecht en Utrecht. Op al die plekken begeleiden ze jongerenprojecten; van conceptontwikkeling tot begrotingen maken en van promotie tot productie.

26 mei 2023

Tekst MZ
Foto STAD Haarlem Oost