Initiatievencafé op 2 april

Op dinsdag 2 april organiseert gemeente Haarlem een nieuwe editie van het Initiatievencafé, dit keer bij het Ketelhuis (naast de Lichtfabriek). Iedereen is vanaf 16.30 uur welkom om te komen pitchen, luisteren en netwerken.

Op dinsdag 2 april organiseert gemeente Haarlem een nieuwe editie van het Initiatievencafé, dit keerbij het Ketelhuis (naast de Lichtfabriek). Iedereen is vanaf 16.30 uur welkom om te komen pitchen, luisteren en netwerken.

Tijdens het Initiatievencafé pitchen startende en gevorderde initiatiefnemers, die Haarlem door hun idee een fijnere plaats maken om te wonen, werken of verblijven, hun idee en hulpvraag. De aanwezigen in de zaal kunnen luisteren, inspiratie opdoen, netwerken en/of initiatiefnemers helpen met hun vraag.

Het doel is initiatiefnemers, de gemeente, maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaarbrengen om elkaar te leren kennen en in gesprek te gaan. Zo wil de gemeente hen op weg helpen met de realisatie van nog meer mooie initiatieven in Haarlem.

Aanmelden

Een initiatief pitchen, ervaring op komen doen of komen netwerken? Iedereen kan zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Aanmelden voor het pitchen kan t/m 17 maart.

Omdat er meer pitchaanmeldingen binnenkomen dan dat er plaats is in het programma, wordt een selectie gemaakt. Aanmelders ontvangen hier van tevoren persoonlijk bericht over.

Iedereen die een pitch wil doen tijdens het Initiatievencafé mag gratis deelnemen aan de training Pitchen met Passie door Paul Bierman. Deze training staat gepland op 18 maart vanaf 17.00 tot 19.00 uur.

Wat: Initiatievencafé

Wanneer: Dinsdag 2 april 2019

Hoe laat: Inloop vanaf 16.30 uur. Van 17.00 tot 18.00 uur pitches en

van 18.00 tot 19.00 uur borrel en netwerken.

Waar: Het Ketelhuis (naast de Lichtfabriek), Minckelersweg 2, Haarlem

Aanmelden: initiatief@haarlem.nl

22 feb 2019

Tekst -
Foto -