Willem&Drees - eet de wereld lekker beter!

WAT

Wij bezorgen wekelijks onze Willem&Drees box gevuld met biologisch vers. Zo van de Nederlandse boer bij jou thuis. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Kies dan voor onze maaltijdbox en ontvang de ingrediënten én recepten voor drie gezonde maaltijden bomvol smaak.
Bij Willem&Drees pakken we de kortste route. We kopen direct in bij onze Nederlandse boeren en betalen hen de prijs die zij verdienen. Daardoor blijven jouw boodschappen lekker vers én betaalbaar.
De aarde is ons grootste goed, laten we er zuinig op zijn. En zeker niet mee stunten. Willem&Drees werkt met biologische boeren. Zij volgen het ritme van de natuur, van de seizoenen, van de planten en dieren. Dat is gezond voor de aarde én voor jou.
Wil je een box proberen of ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan op www.willemendrees.nl

WAAROM

Samen kunnen we ervoor zorgen dat we de wereld een betere, meer duurzame plek maken. Als je met ons mee eet, verklein je de CO2 impact van jouw voeding, eet je gezond en biologisch én steun je de boeren in Nederland doordat wij hen een eerlijke prijs betalen.

VOOR WIE

Voor iedereen die geïnteresseerd is in gezond en biologisch eten, die het belangrijk vindt om te weten waar zijn/haar eten vandaan komt én die gewoon heel lekker willen eten natuurlijk! Ook ideaal voor jonge gezinnen die wel de inspiratie en het gemak van een maaltijdbox die thuisbezorgd wordt kunnen gebruiken.

HELP MEE

Sluit je aan bij onze beweging om de wereld lekker beter te eten! Meld je aan op www.willemendrees.nl!

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.


LOCATIE

Küppersweg, Haarlem, Nederland
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ

Initiatiefnemer
Leonie Ruhe

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.

REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER