Local Hero Project

WAT

Het doel is om lokaal talent, ambachten en cultuur te promoten in de binnenstad en hiermee verder oplopende leegstand in winkelpanden en straten tegen te gaan.

Hiermee willen we Haarlem terug brengen naar een authentieke stad zoals deze vroeger was. Een sociale plek voor cultuur, kunst, wonen, werk en waar lokale ambachten en ondernemers een kans krijgen om zich te laten zien.

WAAROM

Als iedereen tegenwoordig steeds meer online koopt en besteld komt er steeds meer leegstand en wordt de winkelstraat slechts een plek waar grote anonieme merken reclame maken voor hun product.

Ik ben zelf Architect en word er treurig van als ik door de stad loop en prachtige oude panden met een rijke historie leeg zie staan en details zie afbrokkelen omdat er gewoon niks mee gebeurt.

Wat me daarnaast pijn doet is dat er aan de andere kant van de stad, echte ambachtsmensen of een kunstenaar zit weg gestopt op een verlaten industrieterrein terwijl er in de stad panden leeg staan.

Dit zijn de mensen die ik wil ontmoeten en producten of diensten die ik zoek!

VOOR WIE

Haarlem is een prachtige stad en dat willen we graag zo houden. Maar nu de tijden en technologie veranderd, moeten we er NU samen over nadenken hoe we willen dat onze stad er over 10 jaar uitziet.

HELP MEE

Als architect is mijn droom en passie om door een stad te fietsen waar ik heb kunnen bijdragen om de stad mooier en leuker te maken. Dit kan ik echter niet alleen.

Bent u of kent u iemand met een leegstaand pand die enthousiast wordt van dit initiatief, neem dan contact met mij op!

Samen kunnen we dan kijken hoe we Haarlem levendig en authentiek kunnen houden en beetje-bij-beetje net zoals vroeger...

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.

LOCATIE

Er is (nog) geen locatie
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ aa

Initiatiefnemer
Paul Coenen
Organisatie
Atelier Paul Coenen
Particulier
Website
Contact

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON
WONEN BOUWEN
CORONA INITIATIEF

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.
REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER