AFGEROND INITIATIEF

Langste Ontmoetingstafel van Haarlem

WAT

Op donderdag 3 oktober a.s. op de recent autoluw gemaakte Nieuwe Groenmarkt zijn alle Haarlemmers zijn welkom om aanschuiven aan de langste Ontmoetingstafel van Haarlem. Er wordt gezorgd voor hapjes en drankjes, er zijn optredens en toegankelijke activiteiten. Meedoen is gratis, elkaar ontmoeten, samen eten en sociaal contact staan centraal.

Dit initiatief is een van de Haarlemse activiteiten tijdens de Week tegen Eenzaamheid, geïnitieerd door de Coalitie Haarlem Ontmoet met samenwerkingspartners BUUV Haarlem, Humanitas, Hart, St. Nabestaandenzorg, Stem in de Stad, Haarlem Effect en DOCK Haarlem.Meer informatie over activiteiten in de Week tegen Eenzaamheid maar ook over activiteiten waar Haarlemmers het hele jaar door aan mee kunnen doen en mensen kunnen ontmoeten: www.haarlemontmoet.nl

WAAROM

In Haarlem staat ontmoeting en contact met elkaar centraal, zeker in de week tegen de Eenzaamheid. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend of dagelijkse kost.

VOOR WIE

Iedereen is welkom. Alleen, met vriend, kennis, familielid, mantezorger, maatje of huisdier.

HELP MEE

Je kunt mee helpen door langs te komen. Wil je helpen, bijvoorbeeld door de mensen aan tafel te voorzien van koffie, thee en een gezellig praatje? Bel even naar Binnensteeds 0235319030 en laat daar je gegevens achter. dan wordt je teruggebeld!

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.

LOCATIE

Nieuwe Groenmarkt, Haarlem, Nederland
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ aa

Initiatiefnemer
Wijkcentrum Binnensteeds
Contact

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON
WONEN BOUWEN
CORONA INITIATIEF

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.

REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER