Chef Debuut

WAT

Chef Debuut is een platform/project voor jongeren, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, op velerlei gebied. Wij brengen de jongeren in contact met buurtbewoners en werkgevers die ze verder op weg willen helpen. Dat doen wij door de jongeren eerst een training te bieden, vervolgens gaan we samen koken voor de Haarlemse gasten en nodigen wij hen uit te luisteren naar de presentatie van de jongeren na de maaltijd. Er zijn altijd ideeën!

WAAROM

Wij merken dat er veel jongeren zijn die behoefte hebben aan contact met elkaar en volwassenen. En aan extra ondersteuning en acceptatie. Die gelegenheid willen wij ze graag bieden voor meer kansen in de toekomst en om meer te participeren in de maatschappij. Het is belangrijk dat jongeren zich gehoord en geaccepteerd voelen, dan laten ze zich ook graag van hun beste kant zien en dragen ze graag hun steentje bij.

VOOR WIE

Het platform is voor jongeren tussen de 15 en 30 jaar, zij worden in contact gebracht met buurtbewoners van alle leeftijden. Ook de buurtbewoners kunnen een hulpvraag hebben die weer wordt ondersteund door de jongeren.

HELP MEE

Kom gezellig eten op de donderdagen bij ons in het Badhuis Leidsebuurt en draag jouw steentje bij. (reserveren is nodig ivm beperkt aantal plaatsen). Voor een maaltijd met dessert vragen wij
E 8,50.
Ook financieel kunnen we extra steun gebruiken, dus vind je het leuk om bijvoorbeeld een evenement te organiseren voor Chef Debuut, dan horen wij dat graag.
Tevens zoeken we nog een vlogger of andere Social Media expert die het project extra onder de aandacht kan brengen.

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.

LOCATIE

Leidseplein 49, Haarlem, Netherlands
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ aa

Initiatiefnemer
Thera Smitt
Organisatie
Stichting Drop-Inn

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON
WONEN BOUWEN
CORONA INITIATIEF

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.

REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER