Support for Life

WAT

Support for Life wil uitgroeien tot de grootste community van Nederland. Een on- en offline platform op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven dat iedereen de beste versie van zichzelf kan worden. En waarom zou je dat alleen moeten doen? Mensen kunnen elkaar bijzonder goed supporten. Door middel van onze vitaliteitscheck wordt heel helder aan welke doelen jij kunt werken. Daarna kun je kiezen hoe je daarmee aan de slag wil. Dat kan uiteraard alleen, samen met andere op een van onze SuppSpots waar je kosteloos aan kunt deelnemen, of met een aangesloten Specialist die bij jou past. Support for Life is een community voor mensen die elkaar willen supporten in het bereiken van hun persoonlijke doelen.

WAAROM

Wij willen graag de vitaliteit van de mensen in Nederland vergroten. Dit doen we door mensen te verbinden met zichzelf en elkaar.

VOOR WIE

Wij zijn er voor iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen. En voor professionals die gespecialiseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling op basis van onze 9 leefgebieden; Werk/studie, lichaam, brein, relaties, seksualiteit, liefde, passie/doel, thuis, financiën.

HELP MEE

- handjes voor de bouw van onze website.
- locaties waar we onze SuppSpots (samenhulpgroep) kunnen faciliteren.
- samenwerking met de gemeente.
- We zoeken naar Specialisten die gespecialiseerd zijn in binnen één van onze 9 leefgebieden; werk/studie, financiën, thuis, brein, liefde, sexualiteit, relaties, passie/doel, lichaam, en zich willen aansluiten bij ons platform.

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.

LOCATIE

Haarlem, Nederland
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ aa

Initiatiefnemers
Anne Spruijt
Michelle Veldt
Organisaties
Support for Life
Support for Life
(Sociaal) ondernemer

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON
WONEN BOUWEN
CORONA INITIATIEF

DIT INITIATIEF WERKT SAMEN MET

  • Creatieve Muggen

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.
REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER