AFGEROND INITIATIEF

Haarlemse Wi-Fi Rollator

WAT

Om ouderen en jongeren in contact te brengen wil 023DOEN, tijdens de zomerfestivals in Haarlem, Wi-Fi-rollators gaan gebruiken; dit zijn gewone rollators voorzien van een speciale Wi-Fi zender die draadloos 4G-internet mogelijk maakt op straat, pleinen of in het park.
Idee is om met behulp van een mobiel Wi-Fi-station een aanknopingspunt te bieden voor een kort gesprekje. Vooral op plaatsen waar nog geen Wi-Fi is, zoals bijvoorbeeld in de Haarlemmerhout, kan dit succesvol zijn. NB: het hoeven natuurlijk niet alleen ouderen te zijn die hier gebruik van maken. Ook jongeren die (tijdens bijv. een revalidatie) van een rollator gebruik moeten maken kunnen hier plezier van hebben.

WAAROM

023DOEN.NL help Haarlemmers hun ideeën te realiseren. In de afgelopen 6 maanden hebben we 6 Haarlemse initiatieven geholpen met hun plannen. Dat doen we door een plan van de maand voor 4 weken te ondersteunen. Kijk voor meer achtergronden op onze website https://023doen.nl

VOOR WIE

Dit project brengt Ouderen en Jongeren bij elkaar.

HELP MEE

Wij zoeken Haarlemmers of organisaties die alleen of met elkaar een Wifi-rollator willen sponsoren. De kosten daarvan bedragen € 260,- per rollator. We hebben al 2 rollators gesponsord en hopen er nog 3 bij te krijgen. Wie helpt??

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.

LOCATIE

Haarlemmerhout, Haarlem, Nederland
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ aa

Initiatiefnemer
Bart Landheer
Organisatie
023DOEN.NL
Contact

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON
WONEN BOUWEN
CORONA INITIATIEF

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.

REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER